Ľubica M. Arady - Návrhy interiérů podle standartu Fenf Suej

Stáhněte si eBook ZDARMA

10 TIPŮ PRO ŠŤASTNÝ DOMOV

a proměňte svůj byt ve zdroj energie!

Vaše jméno

Email


Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Podmínky ochrany osobních údajů.

Zaškrtněte test:







Reference klientůvíce

Zbořilová Soňa, Štěpánov

Nechala jsem si zpracovat návrh interiéru, konkrétně kuchyně a obývacího pokoje v novém domě, který nyní zařizujeme. Návrhy splnily mou představu a budu podle nich zařizovat dům. Mám ráda kolem sebe pěkné věci a dost mi záleží na tom, aby interié...

zobrazit celou referenci...


Jarmila Králová, Praha

Paní Ľubica Mráčková-Arady mne provází změnami dlouhé roky, a za tu dobu, se z nás staly přítelkyně. To jsem netušila, co mohu čekat, když jsem si našla v časopise její telefon jako poradkyně Feng Shui. Procházela jsem tehdy mnoha změnami a potřebovala nadhled ...

zobrazit celou referenci...


Nejnovější článkyvíce

Červená vám dodá sebevědomí a optimizmus.

Fotka
Jak vybírat barvy? Barvy působí a ovlivňují naše chování. Mohou nás uklidnit nebo naopak nabít energií. Když je použijete cíleně, podpoří vaše sebevědomí a dodají odvahu. Nebo naopak, odstraní napětí a příjemně vás n...

zobrazit celý článek...


Ochrana osobních údajů

Děkuji za Váš zájem a návštěvu na mých stránkách - www.arady.cz. 

Pokud jste mým zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete mi své osobní údaje. Zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení.  

Beru ochranu vašich soukromých údajů vážně a chci, abyste se při návštěvě mých internetových stránek cítili bezpečně. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).


Kdo je správce?

Jsem Ľubica Mráčková - Arady, společnost se sídlem Foerstrova 918/33, 779 00 Olomouc, IČ 483 851 611. Provozuji webovou stránku www.arady.cz.

Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj., určuji, jak budou osobní údaje zpracovány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu, a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.


Kontaktní údaje

Pokud se na mě v průběhu zpracování budete chtít obrátit, můžete mě kontaktovat na telefonním čísle: +420 603 858 318 nebo na e-mailu: info@arady.cz

 

Prohlášení

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů, splňuji všechny zákonné požadavky, vyžadované platnou legislativou, zejména o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • Budu zpracovávat vaše osobní údaje, jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu.

  • Plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů.

  • Umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů.

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracovávám osobní údaje, které mi sami svěříte, a to z následujících důvodů (pro tento účel):

  • Poskytování služeb (poradenství a návrhy interiérů), plnění smlouvy

Vaše osobní údaje v rozsahu: email, jmého a telefon, adresa bydliště (pokud jste jej uvedli) nezbytně potřebuji k plnění smlouvy. 

  • Vedení účetnictví

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje - celé jméno, adresa) nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnost pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

  • Marketing- zasílání článků a novinek

Vaše osobní údaje (email a jméno), na co klikáte v emailu a kdy je nejčastěji otevíráte, využívám za účelem přímého marketingu- zasílání obchodních sdělení, eBooku zdarma. Jste-li mým zákazníkem, dělám to z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že vás mé novinky zajímají a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

Pokud nejste mým zákazníkem, zasílám vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat, použitím ohlašovacího odkazu v každém zaslaném emailu.

  • Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě vašeho souhlasu vám mohu zasílat inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu pro demarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 5 let od uděleného souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoliv odvolat prostřednictvím kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje údaji si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanový delší dobu k jejich uchování nebo jsem v konkrétních případech neuvedla jinak.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním vaše osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technologického rozvoje. Chráním je, jako by byly moje vlastní.

Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

 

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup moji spolupracovníci. Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než já, a na dané zpracování se specializují.

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace a zpracovatelé pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě při výběru, budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako u sebe.

 

Předání dat mimo Evropskou unii

Veškeré zpracování osobních údajů bude zpracováno na území EU.

 

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V této souvislosti máte řadu práv. Pokud budete chtít některé z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě na emailu: info@arady.cz

  • Máte právo na informace, které je splněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

  • Díky právu na přístup mě můžete kdykoliv vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 14 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

  • Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje za neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

  • Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že zpracovávám údaje nezákonně, ale nechcete všechny své údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro obchodní sdělení.)

  • Právo na přenositelnost- pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budete postupovat stejně jako při využití práva na přístup- jen s tím rozdílem, že vám informace pošlu ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 14 dní.

  • Právo na výmaz (být zapomenut)- nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systémů všech dílčích zpracovatelů i záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 45 dní. V některých případech jsem vázána zákonnou povinností a musím např. evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na email.

  • Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů- pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se kdykoliv obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda, pokud budete nejprve o tomto podezření informovat mě, abych mohla případné pochybení napravit.

  • Odhlášení ze zasílání novinek a obchodních sdělení, e-maily s inspirací, články či produkty, vám zasílám, jste-li můj zákazník na základě mého oprávněného zájmu. Pokud mým zákazníkem ještě nejste, posílám vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr mých emailů stisknutím ohlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Údaje, které zadáváte v objednávce eBooku nebo služeb nabízených na stránkach jsou nezbytné pro Vaši identifikaci jako kupujícího. Používám je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci Vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s Vámi.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Vyplněním webového formuláře souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze www.arady.cz, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb.,a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných novinkách, akcích a nabídce svých obchodních partnerů.

 

Mlčenlivost

Dovoluji si Vás ujistit, že já i moji spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů.

Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně. 



Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace